Over ons

Een subsidievraag is meestal een financieringsvraag

Als ondernemer heeft u ambitie wilt u kansen benutten en groei realiseren. De subsidiebarometer is ontstaan vanuit deze ondernemende ambitie. RTE Adviesgroep werkt sinds haar oprichting in 1997 voor innovatieve vaak technische bedrijven die kansen willen benutten. RTE Adviesgroep helpt hen bij het realiseren van die kansen door het optimaal benutten van subsidie, financieringsmogelijkheden en inzet van business developement ondersteuning. Kortom werk maken van groei!

Onze opdrachtgevers zijn innovatieve bedrijven in de Industrie, ICT / software ontwikkeling, chemie, life sciences / medische technologie, agro & food, automotive / mobiliteit en de creatieve industrie. Meer informatie over ons vindt u op onze bedrijfspagina www.rte.nl.

Wat kunnen subsidies betekenen voor mijn onderneming?

Subsidies zijn de goedkoopste manier om invulling te geven aan uw financieringsmix. Toch laten veel ondernemers subsidiekansen liggen. RTE Adviesgroep richt zich, onder meer, op het optimaal benutten van subsidiekansen voor ondernemers, wij beperken ons daarbij niet alleen tot het aanvraag traject maar nemen ook onze verantwoordelijkheid gedurende de realisatie en afwikkeling van subsidietrajecten.

Hoe werkt de Subsidiebarometer?

Subsidiebarometer biedt online snel en globaal inzicht in de subsidiemogelijkheden voor bedrijven of projecten. Door inzicht te bieden in subisidiegevoelige thema's proberen wij bij te dragen aan het subsidiebewust zijn van ondernemers. 

Mochten de resultaten aanleiding zijn om meer specifiek de mogelijikheden te bespreken dan nemen wij graag vrijblijven contact met u op.