• Home
  • /
  • Nieuws
  • /
  • Gratis kennissessie: Innovatiefinanciering 14 oktober, automotive Campuss, Helmond
  • /

Gratis kennissessie: Innovatiefinanciering 14 oktober, automotive Campuss, Helmond

Optimaal benutten subsidies en financieringsinstrumenten in automotive en mobiliteit

Het subsidielandschap in Nederland is sterk aan het veranderen. Zo is er deze week (op Prinsjesdag) het nieuwe regeringsbeleid officieel gepresenteerd. Niet alleen in Nederland, maar ook Europa is er een aantal interessante nieuwe mogelijkheden voor financiële ondersteuning van innovatieve ontwikkelingen.

Interessante nationale en Europese regelingen zijn o.a. het Horizon 2020 MKB instrument, de Vroege Fase Financiering (VFF) en de subsidieregeling voor Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies & Kennisverwerving (DHK), naast natuurlijk de basis instrumenten WBSO en RDA.

Op 14 oktober a.s. wordt er door  FIER Automotive, RTE Adviesgroep en Rabobank Helmond een workshop georganiseerd met als thema: Innovatiefinanciering in Automotive Sector:'Slim inzetten van subsidies en andere instrumenten'. Centraal staan actuele subsidie- en kredietinstrumenten van de overheid die uw financiering (deels) kunnen realiseren.

Deze workshop vindt plaats op  14 oktober van 15:30 tot 18:00 op de AutomotiveCampusNL in Helmond. Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos.

Bent u niet in de gelegenheid om aan deze workshop deel te nemen, maar wel geïnteresseerd in de financieringsmogelijkheden voor uw bedrijf, dan is het ook mogelijk een adviesgesprek in te plannen. Tijdens het gesprek zal een adviseur van FIER-RTE naar de mogelijkheden voor uw bedrijf  kijken op het gebied van financieringen/subsidies of deelname in (internationale) samenwerkingstrajecten. 

Voor meer informatie, aanmelden voor de workshop of voor een vrijblijvende afspraak, kunt u een mail sturen aan Jan Egberts.

Om de workshop interactief te houden is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij.